مطالب روزايران وجهان
مطلب خونه

هر ماه کاربر برتر بدوگرام در اين جعبه معرفي مي شود

نام کاربر : !*ASALI*!
وبسایت کاربر : !*ASALI*!
سمت کاربری : مديرکل سايت

اگر اين نخستين بازديد شماست نام نويسي کنيد ، چرا نام نويسي ؟

استفاده از فايل هاي پيوست به صورت نامحدود
بحث و گفتگو در رابطه با موضوعات انجمن
دسترسي به بخش هاي ويژه مخصوص کاربران سايت
شرکت در نظر سنجي کاربر برتر ماه با جوايز ويژه


آشنایی با میوه گیلاس+ خواص گیلاس
زمان کنونی: 8-26-1398، 07:45 عصر
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: S@R@B
آخرین ارسال: S@R@B
پاسخ 1
بازدید 153

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S@R@Bآشنایی با میوه گیلاس+ خواص گیلاس
#1
Star 
 
 
 
[عکس: cherry2-e5.jpg]
گیلاس میوه ای تابستانی است
 
 آشنایی با میوه گیلاس+ خواص گیلاس
گیلاس؛ میوه کوچک تابستانی، بسیار خوشمزه، مفید، آبدار کروی با دمى بلند و یا کوتاه بوده و دارای گوشت لطیف، ترد و شیرین به رنگ‌های مختلف از زرد تا قرمز پر رنگ با هسته‌ای گرد و سفت است.
نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده ی (Rosaceae) می باشد. درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه ی گوشت‌ دار و محتوی یک هسته است. گیلاس میوه ی کوچک، گرد و ملین است که در هنگام چیدن به رنگ قرمز یا سیاه می‏ باشد و دارای یک هسته است. در واقع در طبیعت سه نوع گیلاس به رنگ‏ های قرمز، سیاه  و زرد یافت می ‏شود.

گیلاس ‏ها را همیشه رسیده می ‏چینند زیرا پس از چیدن گیلاس ها به خوبی رشد نمی ‏کنند و شما می ‏توانید آن را تنها 1 تا 3 روز به خوبی نگهداری نمایید.

استفاده از گیلاس:
گیلاس‏ ها را بهتر ا‏ست تازه‏ تازه پس از چیدن از درخت تناول کرد. اغلب از گیلاس، مربا و یا ژله درست می‏ کنند زیرا نمی ‏توان آن را به صورت تازه ذخیره و نگه ‏داری کرد، ولی می ‏توان گیلاس ها را فریز کرد؛ البته بهتر است که اول هسته ‏های گیلاس در آورده شود.

فواید گیلاس:
بر طبق آخرین و بهترین اخبار به دست آمده مشخص گردیده که گیلاس‏ ها منبع غنی آنتی ‏اکسیدان‏ ها هستند. گیلاس ‏ها غذای متداولی در عصر حجر بوده‏ اند و باستان‏ شناسان بقایای هسته‏ های گیلاس را در بسیاری از غارها و صخره‏ های مسکونی ما قبل تاریخ یافته ‏‏اند.
انواع گیلاس:
[عکس: cherry3-e5.jpg]
درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه ی گوشت‌ دار و محتوی یک هسته است
 
گیلاس شیرین (Prunus avium) یک میوه فصلی است که امروزه به غیر از مصرف تازه ی آن، می ‏توان به خوبی از میوه ی خشک گیلاس و یا به صورت آب میوه استفاده کرد.

گروه‏ های گیاه شناختی زیر مجموعه درخت ‏های گیلاس شامل: درختان آلو، هلو، بادام و زرد‏آلو است و نه تنها از میوه درخت گیلاس، بلکه از شکوفه‏ ها و چوب آن نیز استفاده می‏ گردد. برای این که ارزش این گیاه را بدانیم کافی است بگوییم تمام قسمت ‏های این میوه یعنی: گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه ی آن در طب و صنعت استعمال دارد.
ارزش غذایی گیلاس:
هر 100 گرم گیلاس (حدود 14عدد گیلاس متوسط) دارای این ترکیبات است:
 
 
 انرژی  72/06 کیلوکالری  رطوبت  80/74 گرم کربوهیدرات  16/60 گرم  پروتین 1/21 گرم چربی 0/69 گرم فیبر 1/78 گرم کلسیم 14/71 میلی گرم فسفر 19/12 میلی گرم آهن 0/38 میلی گرم پتاسیم 223/5 میلی گرم فلوئور 25 میلروگرم منیزیم 11/76 میلی گرم ویتامین آ RE 21/47 ویتامین ث 7/06 میلی گرم اسیدفولیک 4/12 میلروگرم
 
و دیگر مواد معدنی ...

خواص گیلاس:
[عکس: cherry1-e5.jpg]
گیلاس برای کلیه‌ها مفید است
 
• گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بوده، از این‌رو روند پیری را به تاخیر می‌اندازد.

•کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی یکی از خواص دارویی گیلاس میباشد.

• فلاوونووئیدهای موجود در گیلاس، ‌از ایجاد هر گونه آسیب‌ توسط رادیکال‌های آزاد پیشگیری می‌کنند.

• درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی است.

• از گیلاس می‌توان به عنوان ماسک زیبایی استفاده کرد و چین و چروک‌های پوست را کاهش داد.

• گیلاس برای کلیه‌ها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک می‌کند.

• میوه گیلاس سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک می‌کند.

• سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را در ما ایجاد می‌کند.

• گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.

• میوه گیلاس برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.

• از فواید میوه گیلاس میتوان تقویت قوای فکری را نام برد.

• افرادی که زیاد گوشت استفاده می‌کنند و خون آنها اسیدی است می‌توانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی می‌کند.

• گیلاس برای کاهش وزن مفید است.

• میوه گیلاس دارای مقدار فراوانی ویتامین ‌C است.

• چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است و کلسترول ندارد.

• گواتر مزمن با خوردن گیلاس تا حد زیادی کنترل می‏ شود.
 
• گیلاس سنگ‏ های کلیه را از بین می‏ برد و مصرف آن در حد مناسب به مبتلایان به دیابت و ورم مفاصل توصیه می ‏شود زیرا میوه‏ ای است که نشاسته ی کمی دارد و قندش برای افراد دیابتی زیان بار نیست(البته باز هم تاکید می شود که اگر به میزان توصیه شده توسط متخصص تغذیه مصرف شود).
 
• چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است. کلسترول ندارد (مانند سایر گیاهان)، سدیم ندارد، فیبر خوراکی بالایی دارد، از ویتامین C بالایی برخوردار است.
 
پاسخ }
سپاس شده توسط


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نا مفهوم از گرافیک است.چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله صنعت در ستون و سطر آنچنان که لازم است و برای شرایط چاپ فعلی تکنولوژی مورد نیاز
و کاربردهای متنوع و با استفاده از طراحان با هدف بهبودابزار های کاربردی می باشد